69. Keski-Suomen Maakuntaviesti

Äänekoskella 21.2.2016

Koiviston Kipinä Sumiaisten kunto Suolahden Urho Äänekosken Huima Äänekosken Urheilijat Äänekosken kaupunki

Lunta vaille valmista…

Maakuntaviestin järjestelyt ovat aikataulussa. Loppiaisena 6.1. eli ensi viikon keskiviikkona Äänekoskella hiihdettäväksi sovitun viestin järjestelyt ovat lunta vaille valmiina. Näin vakuutti aivan joulun alla “joukkonsa” viimeiseen yhteispalaveriin koonnut järjestelytoimikunnan puheenjohtaja Eero Hakonen.

- Järjestelyt ja valmistelut ovat sujuneet niin hyvin, että sen suhteen ei ongelmia onnistuneen viestin läpiviemiseen ole. Tässäkään palaverissa ei juuri uutta opittavaa ole, mutta asioita on silti hyvä kerrata, myös kilpailunjohtajana toimiva Eero kiitteli.
Eero oli myös tutkinut sääennusteita ja tehnyt sen perusteella johtopäätöksen loppiaisen suhteen.
- Realistisesti pitää sanoa, että loppiaisena tuskin pystymme kisaa järjestämään, sillä pitkän ajan sääennusteetkaan eivät lupaa lunta. Mutta jos tilanne muuttuu, olemme valmiit ratatalkoisiin vaikka lapio- ja kolavoimin, Eero Hakonen vakuutti ja Hiihtariin kokoontunut äänekoskelaisseuroista koostuva talkooväki oli samaa mieltä.750kisajarjestajatIMG 2284

Maakuntaviestin järjestelyorganisaation viimeisessä palaverissa peukutettiin sen puolesta, että viesti pystyttäisiin hiihtämään alkuperäisenä ajankohtana eli loppiaisena.