69. Keski-Suomen Maakuntaviesti

Äänekoskella 21.2.2016

Koiviston Kipinä Sumiaisten kunto Suolahden Urho Äänekosken Huima Äänekosken Urheilijat Äänekosken kaupunki

Äänekoskelaisten yhteisponnistus

- Tämä on äänekoskelaisseurojen ja kaupungin yhteisponnistus. Täällä ollaan kovasti täpinöissään kolmesta asiasta: Maakuntaviestistä, vuoden 2017 nuorten SM-hiihdoista ja biotuotetehtaasta, Äänekoskella ensi loppiaisena järjestettävän hiihdon Maakuntaviestin järjestelytoimikunnan puheenjohtaja Eero Hakonen ja vapaa-aikajohtaja Markku Auvinen iloitsivat Äänekoskella kokoontuneen Keski-Suomen Hiihdon syysparlamentin alkajaisiksi.

Maakuntaviestin järjestelyjen päävastuun kantaa monessa kovassa hiihtoliemessä keitetty Huima. Eero Hakonen kuitenkin painotti kaikkien viiden seuran ja kaupungin osuutta onnistuneen kisatapahtuman taustavoimana.
- Keväällä aloitettiin yhteispalaverilla ja nyt on sovittu työnjako ja löydetty kaikille osa-alueille vähintään kaksi vastuuhenkilöä. Se takaa, ettei mahdollinen sairaustapauskaan hommaa pysäytä. Tästä eteenpäin pääsääntöisesti tehdään eikä istuta palavereissa, puheenjohtaja kiitteli seurojen erinomaista yhteisen tekemisen tahtoa.

Äänekosken kaupungin ja Huiman lisäksi Maakuntaviestin järjestelyissä ahkeroivat Koiviston Kipinä, Sumiaisten Kunto, Suolahden Urho ja Äänekosken Urheilijat.750hiskinsiltaIMG 0041